2e2236547cd188393fd6c02991260fff015edc0e

WIJN & SPIJS proeverijen in Eetcafé Uw Chef

Iedere 3e dinsdag van de maand organiseert Eetcafé Uw Chef een Wijn & Spijs Proeverij. Maak kennis met de verrassende gerechten in het Eetcafé. “Dat hadden we echt niet verwacht” is een veel gehoorde uitspraak van gasten die deelnamen aan de proeverijen.

Tijdens de proeverij kan je genieten van een meer gangen diner met gerechten naar een thema met passende wijnen. Een avond voor wijnliefhebbers die van lekker eten houden! Uniek aan deze avond is dat we de keuken centraal zetten en de wijnen volledig aanpassen. Ga aan de hand van gastvrouw-sommelier Loes Duijnstee mee op reis langs de mooiste wijnstreken en eet de favoriete wijn/spijs-combinaties van Uw Chef. In samenwerking met het gerenommeerde wijnhuis Oud Reuchlin & Boelen vertelt zij iedere editie over de zinderende wisselwerking tussen wijn & spijs.

De juiste wijn-spijs combinatie is een thema wat je als liefhebber van lekker eten en drinken beslist zal boeien. Door het eten centraal te zetten wordt de diversiteit tussen de verschillende wijnen groter.

Voor de kosten hoeft je het niet te laten, All incl. gerechten en wijnen, slechts € 24,95.
Wel op tijd inschrijven, er zijn slechts beperkt plaatsen beschikbaar en vol is vol.

LET OP: GEBOEKTE TICKETS ZIJN UITSLUITEND GELDIG OP DE GEBOEKTE DATUM! BIJ AFWEZIGHEID VERVALT HET TICKET!

Aanvang om 19:00 uur en het duurt tot ongeveer 22:30 / 23:00 uur.
Na afloop is er nog voldoende gelegenheid om na te borrelen op eigen kosten.

WIJN & SPIJS AVONDEN 2019

.
19 November Wild
Proef de herfst! Wild eten in het najaar, wanneer de bladeren van de bomen vallen, de dagen korter worden en binnen de open haard aan gaat, wrijft menig wildliefhebber zich weer in de handen. Doe je je smaakpapillen een groot plezier. Het wildseizoen is geopend! En waar kun je dat beter ervaren dan in de streek die op dat gebied een rijke traditie kent?
.

WIJN & SPIJS AVONDEN 2019

.
17 December Kerstdiner
Het kerstdiner is een gelegenheid waar het team van Uw Chef en de sommelier eens flink uitpakken. Heb je familieverplichtingen op de beide kerstdagen dan is dit de gelegenheid om met culinaire vrienden te genieten van een meergangen diner.

Tickets "Wijn & Spijs Proeverijen" bestellen

Bestel