De bedrijfsborrel

Goed voor de werksfeer én de bedrijfsresultaten!

Juist nu veel mensen thuis werken zijn in informele bijeenkomsten zoals borrels een voorwaarde voor de sociale cohesie van een team. Tijdens het (thuis)werken 'slijt' een team. Tijdens ontspanning is er ruimte voor herstel, om elkaar te vinden, te netwerken, te verbinden of gewoon even bijpraten met collega's na een pittige werkweek.

Vrijmobo
De vrijdagmiddagborrel is een reden voor veel mensen om toch naar kantoor te komen om collega's te treffen'. Erg veel werknemers hecht waarde aan informele bijeenkomsten als een bedrijfsborrel. Zeker in de tegenwoordige tijd waarin het thuiswerken een groot deel van de dagelijkse werksfeer bepaald. Voor een groot deel van de medewerkers is een bedrijfsborrel een goede gelegenheid voor informeel contact met de collega’s en de leidinggevende of zelf de werkgever.

Snacks
Wat betreft snacks valt er op veel bedrijfsborrels diversiteit waar te nemen: warme snacks, zoals bitterballen, zijn veruit het meest populair op de borrel (78 procent). Ook over de rest van het rijtje zal geen niemand zich verbazen: op de tweede plek staan nootjes (46 procent), gevolgd door kaasblokjes (42 procent) en chips (31 procent). 12 procent van de werknemers zou graag vega(n) snacks terug willen zien.

Iets te vieren op het werk?
Op de bestelpagina van Uw Chef Bedrijfscatering staan verschillende bitter- en borrelgarnituren.

Zijn er andere wensen of heeft het team bijvoorbeeld trek in de lekkerste spareribs? Stuur een mail naar bestellingen@uwchef.nl of bel met 0345 572 111 en vraag naar Joop.

Info in je mailbox ontvangen?

Wil je informatie over de ontwikkelingen bij Uw Chef ontvangen?
Vul dan hier je gegevens in
.
We sturen je dan regelmatig een berichtje en je verjaardagsdatum is leuk om je een cadeautje te sturen. Wij zijn namelijk gek op feestelijke aanleidingen!

.

.