Uw chef

FIETS (E-BIKE) VERHUUR

Ontdek de Betuwe en de Linge op de fiets

Ervaar het gemak van electrisch fietsen!
Je wilt lekker een dagje, of een midweek fietsen. De prachtige Betuwe of de betoverende Lingeroute volgen? Huur dan een E-bike bij Uw Chef in Tricht. Met een E-bike kun je gemakkelijker fietsen, heb je minder last hebt van tegenwind en kan je langere afstanden afleggen.
In samenwerking met EV-Center uit Cullemborg streven we er naar je fietstocht zo aangenaam mogelijk te maken.

E-bike's met appelgebak
Kom je met de auto, dan kan je ruim parkeren in de directe omgeving van Uw Chef. Het treinstation van Geldermalsen ligt op loopafstand van Uw Chef in Tricht. Maak er een mooie dag van en begin met een kopje verse koffie met appelgebak uit de Betuwe. Daarna staat je E-bike voor je klaar en kan je genieten van een prachtige dag op de fiets.

E-bike dagarrangement
Met een dagarrangement maak je er een compleet verzorgde dag van. Je kan kiezen uit 4 verschillende arrangementen. (zie onder bij de prijslijst)

Tarieven E-bike verhuur:
E-bike per dag € 25,00
E-bike per weekend € 45,00
De E-bike staat vanaf 11.00 uur voor je klaar!
.
**E-bike dagarrangementen:
*
Arr. A: E-bike, koffie met appelgebak € 30,00
Arr. B: E-bike, lunchpakket in koeltas € 35,00
Arr. C: E-bike, 3 gangen keuze diner € 50,00
Arr. D: Allin. E-bike, koffie, appelgebak, lunchpakket, 3 gangen keuze diner € 65,00
.
Wil je een E-bike huren of een arrangement boeken? Vul dan onderstaand formulier in en vermeld naam, telefoonnummer, de datum, het aantal fietsen of arrangenmenten. Minimaal 2 dagen vooraf.

Contact

OVERNACHTEN IN DE REGIO

De Betuwe is een goede keuze voor een dagje of weekend weg in eigen land. Kiest u voor het prachtige Tricht aan de Linge dan geven wij u enkele suggesties voor overnachtingen in de omgeving zodat u wat langer kunt genieten van dit mooie stukje Nederland.

Lodge De Gelderse Morgen

Bij de Gelderse Morgen overnacht u in een ambachtelijk gebouwde hooiberg met rieten kap. Er zijn twee luxe 6-persoons Lodges, voorzien van alle comfort van nu, beschikbaar. Willem Wichgers heet u van harte welkom. 0345-582000
www.degeldersemorgen.eu

Bij de Boomgaard

Bij Bed & Breakfast Bij de Boomgaard aan de Lingedijk, staan Ton en Riana Voortman garant voor een ontspannen verblijf.

Een heerlijke uitvalsbasis voor een paar dagen relaxen. 0345-571848 of 06-44622123
www.benbbijdeboomgaard.nl

De Hoenderik
Bed & Breakfast De Hoenderik beschikt over zes stijlvolle kamers, met in totaal 12 luxe bedden. Tijdens uw verblijf kunt u bij de Hoenderik een fiets huren. Marius van de Water heet u van harte welkom.
0345-576710 of 0651130569
www.dehoenderik-tricht.nl