Uw chef

Catering

CATERINGSERVICE VAN AMBACHTELIJKE KWALITEIT.

De partycatering van een feest, voor particulier of bedrijf, is bij Uw Chef in professionele handen. Van zakelijke aangelegenheid tot een privé feest bij je thuis!

We verzorgen het hapje tijdens de verjaardagsborrel tot uitgebreide buffetten of een spannende barbecue met de Real American BBQ trailer.

De uitzonderlijke partyplanken en de ambitieuze salades zijn een lust voor het oog en een belevenis voor je gasten. Partypannen met warme hapjes, chickenwings of spare ribs in verschillende smaken. Voor je gemak geleverd in een partypan en snel warm. Koude- of warme buffetten, broodjes met warme kipshoarma na een feest of een varken aan het spit.
Voor elke gelegenheid of gezelschap verzorgd Uw Chef, met veel plezier, de catering.

Alles wordt tot in het detail geregeld en alle catering wordt aan huis bezorgd. Indien gewenst zorgen we voor het nodige servies, bestek en servetten etc. en wij doen de afwas.

In de prijslijst staan verschillende mogelijkheden ter inspiratie. Heb je andere ideeën of wensen, laat het ons weten. We denken graag met je mee. Bel naar 0345 572 111 en vraag naar Joop, of stuur een e-mail naar info@uwchef.nl.