CATERINGSERVICE VAN AMBACHTELIJKE KWALITEIT

Catering

Uw Chef is dé cateraar voor bedrijf of particulier. Elke zakelijke aangelegenheid of elk privé feest thuis, is bij Uw Chef in ervaren professionele handen.

Bedrijfscatering

Uw Chef levert catering aan enkele van de toonaangevende bedrijven in Westelijk Gelderland. In de regio Geldermalsen , Culemborg, Buren en Meteren, bieden we aan bedrijven verschillende buffetten of maaltijden. Op verzoek verpakken we overwerkmaaltijden per persoon en leveren we deze in warmhoudkasten zodat er gegeten kan worden op het gewenste tijdstip.

Onze zakelijke catering:
* Ontbijt sessies
* Koffietafels
* Lunchpakketten & boxes
* Overwerkmaaltijden
* Infra- calamiteitencatering
* Vergaderingen
* Gasten ontvangst
* Personeelsfeest

Lees verder

Partyservice

De partycatering van een particulier privé feest thuis is bij Uw Chef in professionele handen. We verzorgen het hapje tijdens de verjaardag borrel tot uitgebreide buffetten of een spannende barbecue met de Real American BBQ trailer. Alles wordt tot in detail geregeld en alle catering wordt aan huis bezorgd. Indien gewenst zorgen we voor het nodige servies, bestek en servetten etc. en.... wij doen de afwas.

Onze partyservice:
* Walking diner
* Buffetten
* Wijnproeverijen
* Thema party’s
* Babyshower
* Kookworkshop
* High Tea
* Barbecue

Lees verder

Info in je mailbox ontvangen?

Wil je uitnodigingen voor proeverijen, thema-avonden of informatie over de ontwikkelingen bij Uw Chef ontvangen?
Vul dan hier je gegevens in
.
We sturen je dan regelmatig een berichtje en je verjaardagsdatum is leuk om je een cadeautje te sturen. Wij zijn namelijk gek op feestelijke aanleidingen!

.

.